x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Aurelian Bădulescu: Am formulat plângere penală împotriva lui Gabriel Mutu

Aurelian Bădulescu: Am formulat plângere penală împotriva lui Gabriel Mutu

27 Feb 2019   •   12:30
Aurelian Bădulescu: Am formulat plângere penală împotriva lui Gabriel Mutu
Sursa foto: Foto: Lucian Alecu

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a anunţat miercuri că a depus o plângere penală împotriva primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu, "pentru şantaj şi ameninţare".

"Vă aduc la cunoştinţă faptul că în cursul zilei de ieri am înţeles să formulez plângere penală împotriva numitului Gabriel Mutu pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute de dispoziţiile articolului 207 din Codul Penal, respectiv pentru infracţiunile de şantaj şi ameninţare. (...) Voi duce acest demers până la capăt şi faptul că ne aflăm astăzi la vot este motivat de faptul că l-am rugat să aibă răbdare până când instanţa se va pronunţa, respectiv pe data de 7 martie", a anunţat Bădulescu înaintea procedurii de vot pentru înlăturarea sa din funcţia de viceprimar, precizând că "PSD Bucureşti este condusă de un om care nu este interesat de unitatea partidului".

Bădulescu a spus că intenţionează să rămână în PSD indiferent de rezultatul votului din Consiliul General.

"Apelez uneori la registrul de înjurături, dar asta se datorează atitudinii dumneavoastră, stimaţi colegi de la USR. (...) Astăzi e ziua mea.(...) Am dreptul la ultimul cuvânt. Cu bune, cu rele, vreau să vă mulţumesc, chiar dacă sunt sau nu schimbat, rămân în PSD. Rămân acelaşi coleg, iar dacă voi rămâne viceprimar, vă garantez că nu mă voi schimba, pentru că nu pot. Nu am cu cine să discut", a mai spus Aurelian Bădulescu.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti s-a întrunit în şedinţă extraordinară, pe ordinea de zi figurând un proiect de hotărâre privind schimbarea din funcţia de viceprimar al Municipiului Bucureşti a lui Aurelian Bădulescu şi un proiect de hotărâre privind alegerea unui nou viceprimar al Capitalei. AGERPRES

×
Subiecte în articol: aurelian badulescu