x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Baia Mare: Autorul accidentului în care o tânără a murit strivită într-o stație, prezentat instanței

Baia Mare: Autorul accidentului în care o tânără a murit strivită într-o stație, prezentat instanței

06 Iul 2021   •   11:05
Baia Mare: Autorul accidentului în care o tânără a murit strivită într-o stație, prezentat instanței

Autorul accidentului produs sâmbătă seara în Baia Mare, în urma căruia doi tineri au ajuns în stare gravă la spital, iar mai târziu fata a murit, va fi prezentat marți instanței, pentru arestare. Tânăra a murit strivită de mașină într-o stație de autobuz.

În urma decesului uneia dintre victimele accidentului rutier produs în data de 3 iulie a.c., pe bulevardul Decebal din municipiul Baia Mare, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare, au continuat urmărirea penală față de suspect pentru vătămare corporală și ucidere din culpă, anunță Poliția Maramureș.

Autorutl accidentului va fi prezentat marți instanței cu propunere de arestare preventivă.

Sâmbătă seara s-a produs un accident pe bulevardul Decebal din Baia Mare. Un tânăr de 20 ani din Buciumi, aflat la volanul unui autoturism, a intrat în doi tineri în vârstă de 23 și 20 ani aflați în stația de autobuz.

Victimele au fost transportate la spital de către două echipaje SMURD. Șoferul nu consumase alcool, potrivit polițiștilor.

În noaptea de luni spre marți, tânăra a murit la spital.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: autor accident