x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Încă un bărbat suspectat în cazul spargerii bancomatului din Şiria a fost arestat preventiv

Încă un bărbat suspectat în cazul spargerii bancomatului din Şiria a fost arestat preventiv

de Redacția Jurnalul    |    21 Iul 2024   •   15:20
 Încă un bărbat suspectat în cazul spargerii bancomatului din Şiria a fost arestat preventiv

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, suspectat că ar fi participat la spargerea un bancomat în localitatea arădeană Şiria, din care ar fi fost sustraşi peste 200.000 de lei, a fost arestat preventiv, a informat, duminică, Poliţia Română.

Potrivit unui comunicat al IGPR transmis AGERPRES, în urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale - IGPR şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale Arad, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad şi a efectuării unei percheziţii domiciliare, a fost depistat, sâmbătă, un bărbat, de 49 de ani, din Arad.

"Acesta este cercetat pentru că, în dimineaţa de 5 iulie, în jurul orei 3,45, împreună cu alţi doi bărbaţi, arestaţi preventiv în aceeaşi cauză, ar fi distrus un bancomat din localitatea Şiria, prin plasarea unui dispozitiv exploziv, şi ar fi sustras 200.000 de lei", precizează poliţiştii.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore iar pe numele acestuia, magistraţii Judecătoriei Arad au emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, menţionează IGPR.

Ceilalţi doi au fost prinşi la jumătatea acestei luni.

×
Subiecte în articol: bărbat bancomat arestat preventiv