x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bărbat prins cu droguri pe care voia să le vândă la un festival muzical, arestat preventiv

Bărbat prins cu droguri pe care voia să le vândă la un festival muzical, arestat preventiv

de Redacția Jurnalul    |    14 Iul 2023   •   19:45
Bărbat prins cu droguri pe care voia să le vândă la un festival muzical, arestat preventiv

Un bărbat prins în flagrant delict având asupra lui droguri, pe care intenţiona să le vândă în cadrul unui festival organizat în municipiul Arad, a fost arestat preventiv.

Potrivit unui comunicat emis, vineri, de IGPR, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, împreună cu procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Arad, au documentat activitatea infracţională a unei persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc şi efectuarea, fără de drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

"Astfel, bănuitul a fost prins în flagrant delict, la data de 10 iulie a.c., în timp ce ar fi deţinut, în vederea comercializării, în cadrul unui festival de muzică organizat în municipiul Arad, 19 comprimate MDMA, diferite cantităţi de droguri de mare risc (3-CMC) şi de risc (cannabis), mai multe ţigarete confecţionate artizanal, conţinând cannabis şi 300 de pungi tip ziplock folosite pentru ambalarea drogurilor", spun anchetatorii.

Inculpatul a fost reţinut, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, precum şi de către Biroul Tehnic şi de Criminalistică din cadrul DIICOT - Structura Centrală.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad. 

×
Subiecte în articol: bărbat droguri arestat preventiv