x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bărbat din județul Olt, acuzat că a întreținut relații sexuale cu o fată de 14 ani, arestat

Bărbat din județul Olt, acuzat că a întreținut relații sexuale cu o fată de 14 ani, arestat

de Redacția Jurnalul    |    13 Mar 2024   •   20:45
Bărbat din județul Olt, acuzat că a întreținut relații sexuale cu o fată de 14 ani, arestat

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Brastavățu, județul Olt, acuzat că a întreținut relații sexuale cu o fată de 14 ani a fost arestat preventiv. Cel care a dat în vileag legătura dintre cei doi a fost tatăl copilei.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Vișina, sub supravegherea unui procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, au reținut un bărbat de 33 de ani, din comuna Brastavățu, cercetat pentru viol.

De fapt, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați de către un bărbat care a spus că fiica sa, în vârstă de 14 ani ar fi fost victima infracțiunii de viol.

În urma cercetărilor, s-a constatat faptul că luni seara, în jurul orei 20:00, minora ar fi întreținut raporturi sexuale consimțite cu bărbatul de 33 de ani.

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea de măsuri legale. În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar miercuri acesta a fost prezentat Judecătoriei Corabia, care a admis propunerea parchetului și a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile față de acesta.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bărbat viol arestare