x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Încă doi bărbați implicați în scandalul în care un agent de penitenciar a fost bătut, reținuți

Încă doi bărbați implicați în scandalul în care un agent de penitenciar a fost bătut, reținuți

de Redacția Jurnalul    |    19 Sep 2023   •   23:00
 Încă doi bărbați implicați în scandalul în care un agent de penitenciar a fost bătut, reținuți

 Încă doi bărbați implicați în scandalul în care un agent de penitenciar a fost bătut au fost reținuți marți de polițiștii Dolj.

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au dispus marți reținerea a doi bărbați, de 30 și 33 de ani, bănuiți că ar fi fost implicați în evenimentul produs sâmbătă dimineața în municipiul Craiova.

Aceștia au fost reținuți sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în cazul bărbatului de 30 de ani fiind reținută și infracțiunea de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În acest caz, luni seara au fost emise 6 ordonanțe de reținere, pentru 24 de ore, urmând a fi propusă arestarea preventivă a suspecților.

„În acest eveniment, nu au fost implicați angajați ai IPJ Dolj, însă, în local, se aflau doi polițiști, care au fost audiați în calitate de martori și care au furnizat informații cu valoare operativă ce au dus la identificarea autorilor”, a transmis IPJ Dolj.

Potrivit informațiilor inițiale, sâmbătă dimineața, în jurul orei 5.31, poliţiştii Secţiei 1 Poliție Craiova au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că un alt bărbat, de 37 de ani, ar fi fost agresat fizic.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în urma unui conflict spontan, bărbatul de 37 de ani, agent de penitenciar, ar fi fost agresat fizic de o persoană necunoscută.

În urma scandalului, agentul de penitenciar, care, potrivit unor surse, lucra la grupa specială de intervenție, a necesitat îngrijiri medicale fiind transportat la spital.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: barbati retinuti