x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bărbatul bănuit că a omorât cu pietre cinci oameni în Argeș a fost reținut

Bărbatul bănuit că a omorât cu pietre cinci oameni în Argeș a fost reținut

10 Aug 2022   •   10:25
Bărbatul bănuit că a omorât cu pietre cinci oameni în Argeș a fost reținut

Bărbatul bănuit că a omorât cu pietre cinci oameni, printre care și o fetiță de 5 ani, într-o casă din Bascov, lângă Piteşti, județul Argeș, a fost reținut și va fi prezentat miercuri instanței cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, în cursul nopţii de marți spre miercuri au fost continuate cercetările la faţa locului și au fost audiate mai mulți martori precum şi persoana bănuită de săvârşirea faptei cercetate. Este vorba de violenţă în familie în varianta omor calificat, împrejurările reţinute fiind: cu premeditare, asupra a două sau mai multor persoane, prin cruzimi.

Conform procurorilor, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore.

Faţă de victime, inculpatul avea calitatea de fiu, frate şi, respectiv, unchi.

Miercuri, suspectul va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă.

Cinci oameni, printre care un copil de 5 ani, au fost găsiți morți, marți, într-o locuință din Bascov, județul Argeș. Un apel la 112 făcut de către un bărbat anunța că, în momentul când s-a întors acasă, a găsit 5 membri ai familiei decedați: soția, fiica în vârstă de 5 ani, cei 2 socri și un cumnat.

Din cercetări a reieșit că la locuința reclamantului mai locuia și fratele soției acestuia, cu afecțiuni psihice. Imediat după sesizare, suspectul principal a fost depistat de către polițiști.

„Polițiștii au luat primele măsuri, iar la scurt timp, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice. Bărbatul se află în custodia polițiștilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș”, informa IPJ Argeș.

Șeful serviciului de Medicină Legală din Argeș, Dan Manu, a declarat că cele 5 victime au fost ucise cu pietre și alte „obiecte tăietoare”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: pietre