x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie  Bulacu (CJ Vâlcea): Percheziţiile DNA au la bază anumite sesizări şi reclamaţii

 Bulacu (CJ Vâlcea): Percheziţiile DNA au la bază anumite sesizări şi reclamaţii

30 Mar 2016   •   09:29
 Bulacu (CJ Vâlcea): Percheziţiile DNA au la bază anumite sesizări şi reclamaţii

Vicepreşedintele CJ Vâlcea, Romulus Bulacu, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că percheziţiile DNA vizează mai multe compartimente din cadrul instituţiei şi că au la bază anumite "sesizări şi reclamaţii".

"Da, există percheziţii la această oră ale serviciului teritorial DNA Piteşti, care vizează mai multe compartimente din cadrul CJ. Se adună documente. Este o procedură legală, mai multe informaţii nu am nici eu (...)", a precizat Bulacu.

Mai multe percheziţii sunt în desfăşurare miercuri dimineaţă la sediul Consiliului Judeţean Vâlcea şi la domiciliile unor angajaţi ai instituţiei.

Surse judiciare afirmă că percheziţiile procurorilor DNA l-ar viza pe directorul tehnic al instituţiei, Florea Mierluş, şi licitaţiile de asfaltare a unor drumuri judeţene.

Aceasta este a doua descindere a DNA la sediul CJ Vâlcea în decurs de aproximativ o lună, după ce procurorii DAN au efectuat percheziţii într-un dosar privind lucrări efectuate cu fonduri europene în cazul CET Govora, cinci angajaţi ai instituţiei, inclusiv preşedintele Gheorghe Păsat, fiind oficial urmăriţi penal în acest caz.

×