x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Cătălin Predoiu: Prin adoptarea Legilor justiţiei sunt atinse obiectivele din Mecanismul de Cooperare şi Verificare

Cătălin Predoiu: Prin adoptarea Legilor justiţiei sunt atinse obiectivele din Mecanismul de Cooperare şi Verificare

19 Oct 2022   •   13:13
Cătălin Predoiu: Prin adoptarea Legilor justiţiei sunt atinse obiectivele din Mecanismul de Cooperare şi Verificare

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu susține că prin adoptarea Legilor justiţiei sunt atinse obiectivele din Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV) şi că aceste legi asigură un cadru legislativ "perfect în linie cu standardele europene".

"Obiectivele din Mecanismul de Cooperare şi Verificare sunt atinse prin această adoptarea Legilor justiţiei. Mulţumesc încă o dată pentru tot sprijinul acordat şi de coaliţie, şi de dvs şi de domnul preşedinte. E un rezultat al unei munci de echipă", a declarat Predoiu, în începutul şedinţei de Guvern.

De asemenea, Predoiu a mai spus că Legile justiţiei reprezintă rezultatul unei munci colective şi al unui "suport politic fără rezerve" din partea coaliţiei.

"Fără acest suport, fără sprijinul parlamentarilor din partidele care formează coaliţia de guvernare, aceste legi nu ar fi trecut, evident, de Parlament şi cred că e important de subliniat acest lucru", a mai precizat ministrul.

Predoiu: Obiectivele din MCV, atinse prin adoptarea Legilor Justiției

×
Subiecte în articol: catalin predoiu