x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Comisarul-șef al Gărzii de Mediu Tulcea, trimis în judecată pentru luare de mită

Comisarul-șef al Gărzii de Mediu Tulcea, trimis în judecată pentru luare de mită

de Redacția Jurnalul    |    12 Oct 2023   •   10:19
Comisarul-șef al Gărzii de Mediu Tulcea, trimis în judecată pentru luare de mită

Dorin Meran, fost comisar-șef al Gărzii de Mediu Tulcea, a fost trimis în judecată pentru luare de mită, în formă continuată.

Procurorii DNA Constanța au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Dorin Meran, la data faptei comisar-șef al Comisariatului județean Tulcea din cadrul Gărzii Naționale de Mediu, pentru luare de mită, în formă continuată.

În rechizitoriu se arată că, în perioada 30 august - 4 septembrie 2023, Meran ar fi pretins de la un om de afaceri (martor în cauză) suma de 25.000 lei și alte foloase necuvenite, pentru a-i aplica o amendă mai mică sau chiar sancțiunea avertismentului ca urmare a unui control efectuat de către inculpat la un punct de lucru al unei societăți comerciale, administrată de martor.

Pe 4 septembrie 2023, suma de bani, pretinsă anterior, ar fi fost remisă lui Meran în autoturismul acestuia, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Tulcea, cu propunere de a se menține măsurile preventive și asigurătorii dispuse în cauză.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: mita dorin meran