x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bistrițean condamnat la închisoare, oprit la intrarea în țară

Bistrițean condamnat la închisoare, oprit la intrarea în țară

de Redacția Jurnalul    |    09 Noi 2023   •   21:30
Bistrițean condamnat la închisoare, oprit la intrarea în țară

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat joi la intrarea în țară un bărbat de 44 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, pe numele căruia autoritățile române au emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Joi dimineață, în jurul orei 08.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pe sensul de intrare în România, un bărbat în vârstă de 44 de ani, domiciliat în județul Bistrița Năsăud.

Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în țară, la controlul efectuat de polițiștii de frontieră, s-a constatat că pe numele acestuia a fost emis, în 18 octombrie 2023, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Judecătoria Bistrița l-a condamnat pe bărbat la executarea a trei ani și zece luni pedeapsă privativă de libertate pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației (conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe).

Bărbatul a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bulgaria condamnare cedo inchisoare