x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Corpul de control al ministrului Justiţiei efectuează verificări la Penitenciarul Poarta Albă

Corpul de control al ministrului Justiţiei efectuează verificări la Penitenciarul Poarta Albă

29 Ian 2016   •   17:34
Corpul de control al ministrului Justiţiei efectuează verificări la Penitenciarul Poarta Albă

Corpul de Control al ministrului Justiţiei efectuează, începând de vineri, o acţiune de control la Penitenciarul Poarta Albă, ca urmare a ordinului dat de Raluca Prună, informează MJ.

Potrivit unui comunicat al MJ transmis vineri AGERPRES, controlul vizează verificarea modului de respectare a drepturilor şi libertăţilor persoanelor private de libertate, precum şi a oricăror alte încălcări ale dispoziţiilor legale.

"În baza ordinului ministrului Justiţiei, Raluca Prună, inspectori din cadrul Corpului de Control al ministrului aparţinând Ministerului Justiţiei efectuează, începând de astăzi, 29 ianuarie 2016, o acţiune de control la Penitenciarul Poarta Albă. Acţiunea de control are ca obiective principale verificarea modului de respectare a drepturilor şi libertăţilor persoanelor private de libertate, precum şi a oricăror alte încălcări ale dispoziţiilor legale dacă aceasta rezultă pe parcursul controlului", se arată în comunicat.

×