x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Dosar penal pentru coruperea alegătorilor, într-o comună din Hunedoara

Dosar penal pentru coruperea alegătorilor, într-o comună din Hunedoara

de Redacția Jurnalul    |    08 Iun 2024   •   21:00
Dosar penal pentru coruperea alegătorilor, într-o comună din Hunedoara
Sursa foto: Antena 3 CNN

Polițiștii din Hunedoara au întocmit sâmbătă un dosar penal pentru coruperea alegătorilor, după ce au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană oferă plicuri cu bani pe raza comunei Bucuresci.

IPJ Hunedoara arată că polițiștii din Brad a fost sesizați, sâmbătă, prin apel la 112, despre faptul că, pe raza comunei Bucuresci, o persoană oferă plicuri cu bani pentru a influența alegătorii.

O patrulă de intervenție s-a deplasat la fața locului, unde a identificat un autoturism, în care se aflau 3 bărbați, „ce au declarat verbal faptul că se plimbau prin comună și nu au încercat să ofere sume de bani sau recompense alegătorilor comunei, așa cum a fost sesizată Poliția”, arată Poliția Hunedoara.

Cei trei bărbați au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Brad, pentru audieri și pentru stabilirea circumstanțelor în care s-ar fi putut produce fapta.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de coruperea alegătorilor, iar cercetările continuă în vederea luării măsurilor legale.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: corupere alegatori dosar penal