x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Crima din gelozie în Capitală. Soțul femeii găsită moartă în apartamentul din Strada Râmnicu Sărat a fost reţinut

Crima din gelozie în Capitală. Soțul femeii găsită moartă în apartamentul din Strada Râmnicu Sărat a fost reţinut

12 Mar 2019   •   18:03
Crima din gelozie în Capitală. Soțul femeii găsită moartă în apartamentul din Strada Râmnicu Sărat a fost reţinut

Moartea femeii de 62 de ani care a fost găsită luni seară într-un apartament dintr-un bloc din Strada Râmnicu Sărat, unde a avut loc un incendiu, a fost violentă, a anunţat, marţi, Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au stabilit acest lucru în urma efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor asupra unui membru al familiei şi distrugere prin incendiere.

Soţul femeii a fost reţinut şi urmează a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

Poliţişti de la Serviciul Omoruri, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au demarat luni cercetări pentru a se stabili cauzele în care s-a produs decesul femeii, care a fost găsită arsă.

"Secţia 11 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-un apartament din zona de competenţă este un incendiu în desfăşurare. La faţa locului s-au deplasat agenţi de siguranţă publică, care, împreună cu un echipaj SMURD, au reuşit să pătrundă în apartament. În interior au găsit două persoane, soţ şi soţie, de 67 şi, respectiv, 62 de ani, femeia fiind decedată. Întrucât soţul manifesta un comportament agresiv, a fost imobilizat şi condus la sediul subunităţii. Se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs decesul persoanei", informa luni DGPMB. AGERPRES

×