x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Deputatul Octavian Popa, audiat la DNA în dosarul lui Bogdan Olteanu

Deputatul Octavian Popa, audiat la DNA în dosarul lui Bogdan Olteanu

07 Sep 2016   •   14:22
Deputatul Octavian Popa, audiat la DNA în dosarul lui Bogdan Olteanu

Deputatul Octavian Popa, vicepreşedinte al Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI, s-a prezentat miercuri la DNA pentru a fi audiat într-un dosar de corupţie. 

Octavian Popa a declarat, la intrarea în sediul DNA, că a fost citat în calitate de martor, însă nu ştie dacă este vorba despre dosarul în care este anchetat fostul viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu. 

"Liviu Mihaiu era un personaj. Eu, în acea perioadă, am fost comisarul general al Gărzii Naţionale de Mediu. Poate de asta sunt chemat, poate de altceva", a adăugat deputatul. 

El a mai spus că Mihaiu beneficia de "o notorietate adevărată sau mai puţin adevărată de activist pe probleme de mediu" şi era "un apropiat al unor oameni influenţi". 

Potrivit deputatului, Mihaiu avea "o imagine bună pe lângă Guvernul Tăriceanu'', prin natura preocupărilor sale pe probleme de mediu. 

Cât priveşte numirea lui Liviu Mihaiu în calitate de guvernator al Deltei Dunării, Popa a arătat că acest lucru s-a făcut pentru că Guvernul Tăriceanu a considerat că este oportună, dorind o ''creştere de imagine''. 

Deputatul a mai precizat că nu a auzit vreodată de intervenţii pe lângă Călin Popescu-Tăriceanu şi nici la PNL. 

"Trebuie să fii total neinspirat să zicem, să nu zic prost, ca să iei bani de la domnul Vântu", a mai afirmat Popa. AGERPRES

×
Subiecte în articol: octavian popa