x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Deţinut de la Jilava, căutat de Poliţie pentru că a părăsit punctul de lucru

Deţinut de la Jilava, căutat de Poliţie pentru că a părăsit punctul de lucru

19 Sep 2016   •   23:30
Deţinut de la Jilava, căutat de Poliţie pentru că a părăsit punctul de lucru

Un deţinut de la Penitenciarul Jilava este căutat de Poliţie, după ce a părăsit luni după amiază punctul de lucru, a anunţat Cristian Micu, purtătorul de cuvânt al penitenciarului. 

În vederea prinderii acestuia au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv blocarea căilor de acces- posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului unităţii, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din angajaţii Penitenciarului Jilava, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie Ilfov, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Ilfov şi Poliţia de Frontieră. 

Deţinutul este născut pe 22 aprilie 1992 şi e condamnat la 5 ani pentru tâlhărie, în regim semideschis. El a părăsit punctul de lucru din comuna Vidra, în judeţul Ilfov, unde presta activităţi lucrative cu supraveghere. 

Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului. 

Poliţiştii fac apel către populaţie să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112 dacă sesizează o persoană cu semnalmentele deţinutului, anume cu înălţime 1,7 metri, ochi căprui, păr şaten, faţă ovală, ten deschis, constituţie atletică, cu semne particulare două tatuaje. 

Deţinutul purta o geacă neagră, pantaloni de trening negri, tricou verde şi pantofi de sport.

AGERPRES

×