x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Directorul executiv al APIA Argeș, cercetat penal pentru conflict de interese

Directorul executiv al APIA Argeș, cercetat penal pentru conflict de interese

07 Oct 2020   •   13:38
Directorul executiv al APIA Argeș, cercetat penal pentru conflict de interese
Sursa foto: integritate.eu

Directorul executiv al APIA Argeș, Mariana Pană, este cercetată penal pentru săvârșirea infracțiunii de conflict de interese. Agenția Națională de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul de pe lângă Judeăctoria Argeș, pentru folosirea funcției în scopul favorizării unor persoane. 

Aceasta a intervenit pentru numirea în funcția de consilier superior la APIA Costești a surorii sale, la data de 25 noiembrie 2019.

Alte persoane cu funcții de conducere declarate incompatibile de către ANI:

*Claudia Galiţ, funcţionar la Primăria Comunei Popeşti, judeţul Iaşi, a reprezentat în instanță mai multe persoane fizice, în perioada 7 septembrie 2017 - 24 aprilie 2019.

* Ileana Piştea, funcţionar la Primăria Mediaş, judeţul Sibiu, a fost economist la o societate comercială, în perioada 1 iulie 2017 - 30 iulie 2020.

* Mircea Petru Drăgan, funcţionar public la Consiliul Judeţean Satu Mare şi fost director executiv la Direcţia pentru Cultură Satu Mare, a ocupat funcții în sectorul privat, în perioada 30 iunie 2012 - 11 septembrie 2017, aflate în legătură indirectă cu atribuțiile sale de funcționar public.

*Cornelia Pop, consilier la Compartimentul Contabilitate al Primăriei Comunei Beclean, judeţul Braşov, a fost contabil șef la Școala Primară Beclean, în perioada 10 octombrie 2016 - 13 noiembrie 2017.
 

×
Subiecte în articol: apia arges mariana pana ani