x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie DNA: Percheziții în 19 locații în București, Ilfov și Prahova, într-un dosar de corupție și fals

DNA: Percheziții în 19 locații în București, Ilfov și Prahova, într-un dosar de corupție și fals

de Redacția Jurnalul    |    01 Feb 2024   •   11:30
DNA: Percheziții în 19 locații în București, Ilfov și Prahova, într-un dosar de corupție și fals

DNA precizează că joi au loc percheziții 19 locații în București, Ilfov și Prahova, dintre care una la sediul unei instituții publice, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și fals.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și fals, săvârșite în perioada 2020 - prezent, de către funcționari publici în legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu, anunță DNA.

Joi, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt făcute percheziții domiciliare în 19 locații situate pe raza municipiului București și a județelor Ilfov și Prahova, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

Procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

„Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, susține DNA.

Procurorii DNA au făcut joi dimineaţa percheziţii la CJ Prahova şi la familia prim-vicepreşedintelui PNL, Iulian Dumitrescu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: dna dosar coruptie fals