x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă după accidentul naval de pe Brațul Sfântu Gheorghe

Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă după accidentul naval de pe Brațul Sfântu Gheorghe

de Redacția Jurnalul    |    27 Sep 2023   •   14:30
Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă după accidentul naval de pe Brațul Sfântu Gheorghe

Polițiștii din Tulcea fac cercetări într-un dosar penal de vătămare corporală din culpă după accidentul naval care a avut loc marți seara pe Brațul Sfântu Gheorghe, în urma căruia doi bărbați au fost răniți, iar unul este dat dispărut.

IPJ Tulcea precizează că polițiștii au fost sesizați marți seara prin apel 112 despre faptul că, în zona Murighiol, pe brațul Sfântu Gheorghe, două ambarcațiuni au fost implicate într-un accident și din zona producerii acestuia se auzeau strigăte de ajutor.

Două persoane au ajuns la mal, dar conducătorul celei de-a doua ambarcațiuni nu se mai afla la bordul acesteia, fiind dat dispărut.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Județean Transporturi Navale Tulcea, polițiști din cadrul posturilor de poliție Mahmudia și reprezentanți ai Căpitaniei Tulcea, care au desfășurat activități de verificare, inclusiv pe timpul nopții.

Persoanele care se aflau la bordul primei ambarcațiuni au fost testate pentru alcool și substanțe interzise, rezutatele fiind negative.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a celor două persoane din prima ambarcațiune, acestea fiind preluate de o ambulanță și transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Căutările pentru găsirea persoanei dispărute continuă.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: dosar penal accident naval