x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Persoană din Constanța, arestată preventiv pentru trafic de droguri. Creștea canabis acasă

Persoană din Constanța, arestată preventiv pentru trafic de droguri. Creștea canabis acasă

de Redacția Jurnalul    |    15 Dec 2023   •   20:15
Persoană din Constanța, arestată preventiv pentru trafic de droguri. Creștea canabis acasă

O persoană din județul Constanța a fost arestată preventiv pe o perioadă de 30 de zile pentru trafic de droguri de risc și deținere de droguri de mare risc, transmite vineri DIICOT Constanța. Aceasta creștea canabis în locuința sa.

Procurorii DIICOT Constanța au dispus miercuri reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat pentru trafic de droguri de risc și deţinere, fără drept, de droguri de mare risc, pentru consum propriu.

S-a reținut că, pe parcursul anului 2023 inculpatul a înființat și întreținut, în locuința sa, o cultură de canabis destinată comercializării și a deținut, în vederea consumului propriu, cantități de droguri de mare risc (cocaină și amfetamină), mai transmite DIICOT.

„În urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate o cultură de canabis formată din patru plante in greutate de aproximativ 700 grame, cantitățile de 323,97 grame canabis, 22 grame rezină de canabis, aproximativ 4 grame cocaină în amestec și 0,16 grame amfetamină, 4 cântare de precizie, echipamente necesare întreținerii culturii, precum și alte mijloace de probă”, a comunicat Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Constanța.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța a dispus, joi, arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

 

×
Subiecte în articol: droguri constanta consum