x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Doi bărbați prinși cu 20 de kilograme de canabis în mașină

Doi bărbați prinși cu 20 de kilograme de canabis în mașină

de Redacția Jurnalul    |    01 Feb 2024   •   23:30
Doi bărbați prinși cu 20 de kilograme de canabis în mașină

Doi bărbați au fost prinși în flagrant delict, în Timișoara, în timp ce ar fi avut în mașină trei colete cu 20 de kilograme de cabnabis, care ar fi fost expediate din Spania prin intermediul unei firme de curierat.

Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT Timișoara au documentat activitatea infracțională a trei persoane, bănuite de trafic internațional de droguri de risc şi trafic intern de droguri de risc.

Miercuri, doi dintre bănuiți au fost prinși în flagrant delict, în municipiul Timișoara, în timp ce ar fi deținut în autoturism trei colete, conținând 20 de kilograme de canabis. Drogurile erau destinate comercializării, iar valoarea de piață a acestora este de aproximativ 200.000 de euro. Drogurile ar fi fost expediate din Spania și introduse în țară prin intermediul unei firme de curierat.

În urma investigațiilor făcute, s-a stabilit că persoanele cercetate ar fi urmat să predea întreaga cantitate de droguri celei de-a treia, situație în care a fost organizată o nouă acțiune, în cursul căreia aceasta din urmă a fost depistată în flagrant delict, în municipiul Arad, la scurt timp după preluarea drogurilor de la celelalte două.

Joi, procurorii DIICOT au dispus reținerea a trei persoane, urmând să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: droguri masina