x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Traficanți de droguri, arestați la Cluj. Vindeau canabis și cristal

Traficanți de droguri, arestați la Cluj. Vindeau canabis și cristal

de Redacția Jurnalul    |    31 Mai 2024   •   22:45
Traficanți de droguri, arestați la Cluj. Vindeau canabis și cristal

Trei persoane au fost arestate preventiv, iar alta a fost plasată sub control judiciar pentru trafic de droguri. Acestea ar fi vândut în județul Cluj canabis, cristal și substanțe psihoactive cu prețuri cuprinse între 400 și 5.000 de lei.

Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT Cluj au documentat activitatea infracțională a petru persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc și mare risc, efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive și deținere fără drept în scopul propriului consum de droguri.

Din cercetări a rezultat că, în perioada 2023 – mai 2024, acestea ar fi procurat, deținut, manipulat, intermediat și vândut către consumatori din județul Cluj diferite cantități de canabis, cristal și substanțe psihoactive, pentru sume cuprinse între 400 și 5.000 de lei.

În urma a 12 percheziții domiciliare efectuate în Cluj-Napoca și comunele Florești și Sânpaul, din județul Cluj, au fost ridicate cantități de droguri de risc și mare risc, o parte ambalate în plicuri de tip auto sigilant, obiecte purtând urme de substanță, grindere și cântare electronice, sume de bani în lei și euro, precum și alte mijloace de probă.

Procurorii au dispus joi reținerea celor patru persoane, iar vineri Tribunalul Cluj a admis propunerea de arestare preventivă a trei dintre persoane pentru 30 de zile. Față de a patra persoană, procurorii DIICOT au dispus măsura controlului judiciar.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: droguri politie arestat preventiv