x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Traficant de droguri din Cluj, arestat preventiv

Traficant de droguri din Cluj, arestat preventiv

de Redacția Jurnalul    |    14 Oct 2023   •   23:40
Traficant de droguri din Cluj, arestat preventiv

Un traficant de droguri care vindea 3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal, în municipiul Turda a fost arestat preventiv, iar altul a fost plasat sub control judiciar, anunță sâmbătă DIICOT.

„La data de 12.10.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea a doi inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive. S-a reținut că, în perioada iulie 2022-06 aprilie 2023, în mod repetat și în baza aceleiași rezoluții infracționale, fără a deține autorizație de la ANSVSA, au manipulat și distribuit substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive din clasa catinonelor, cu prețul de 50 lei pentru o doză (plic)”, potrivit unui comunicatv de presă.

Procurorii susțin că, în intervalul 7 aprilie 2023- august 2023 , în mod repetat au vândut droguri de mare risc, 3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal, către consumatori de pe raza municipiului Turda.

În urma perchezițiilor efectuate, în municipiul Turda, au fost descoperite și ridicate mai multe plicuri conținând aproximativ 50 de grame drog de mare risc (3-CMC), 10 telefoane mobile, două cântare de mare precizie și mai multe ustensile utilizate pentru consum, cu urme de substanță.

Vineri a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă a unuia dintre inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile. Ffață de cel de al doilea inculpat procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus măsura controlului judiciar.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: droguri trafic