x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Trei bărbați arestați preventiv pentru trafic de droguri

Trei bărbați arestați preventiv pentru trafic de droguri

de Redacția Jurnalul    |    29 Noi 2023   •   19:30
Trei bărbați arestați preventiv pentru trafic de droguri

Trei bărbați au fost arestați preventiv pentru trafci de droguri. Aceștia sunt acuzați că au vândut droguri de mare risc către consumatorii din Galați.

Polițiștii și procurorii DIICOT au prins în flagrant delict, în municipiul Galați, doi bărbați, de 28 și 30 de ani, în timp ce ar fi vândut 100 de grame de droguri de mare risc, respectiv 4 – CMC.

Ulterior, au fost efectuate 10 percheziții domiciliare în municipiul Galați, la locuințele bărbaților, precum și la alte persoane care ar fi avut legături cu aceștia.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 30 de grame de canabis și aproximativ un kilogram de droguri de mare risc, respectiv 4-CMC.

În urma cercetărilor a reieșit că în perioada septembrie – noiembrie 2023, persoanele cercetate ar fi procurat, deţinut, depozitat, transportat, distribuit şi vândut către consumatori din județul Galați, peste 1 kilogram de cristal (3 – CMC și 4-CMC, droguri de mare risc).

De asemenea, în luna noiembrie 2023, ar fi procurat, deţinut, depozitat, transportat, distribuit şi vândut aproximativ 50 de grame de substanţă psihoactivă (2-MMC) - din clasa cathinonelor sintetice.

6 persoane au fost conduse la sediul DIICOT, luni, pentru audieri, fiind dispusă reținerea celor doi bărbați, de 28 și 30 de ani, precum și a unui al treilea bărbat, de 30 de ani, pentru trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

Cei 3 au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Galați, iar, marți judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Galați a dispus arestarea preventivă a persoanelor pentru 30 de zile.

Doi dintre aceștia, care sunt și rude, la data prinderii în flagrant delict se aflau sub măsura controlului judiciar, fiind trimiși în judecată în anul 2021, de către procurorii DIICOT din Galați pentru fapte similare.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: droguri trafic arest