x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Vești proaste pentru Elena Udrea! ANAF a scos la licitatie cea mai scumpa proprietate a fostului ministru

Vești proaste pentru Elena Udrea! ANAF a scos la licitatie cea mai scumpa proprietate a fostului ministru

de Alice Petrescu    |    17 Sep 2023   •   15:40
Vești proaste pentru Elena Udrea! ANAF a scos la licitatie cea mai scumpa proprietate a fostului ministru

Fostul ministru este executat silit de ANAF și se află la doar un pas să piarda înca un bun obținut de-a lungul timpului. Este vorba de un teren de 5.000 de metri pătrați din zona Lacul Străulești, care costă o mică avere.

De curând, ANAF a scos la vânzare un teren impresionant de 5.000 de metri pătrați, situat în zona Lacul Străulești. Potrivit unor calcule ale Fiscului, lotul scos acum la vânzare este evaluat la aproape 2 milioane de euro (9 milioane de lei, inclusiv TVA), sumă care ar fi suficientă pentru a acoperi prejudiciul care ar trebui recuperat de la fostul politician.

Nu este prima dată când Elena Udrea este executată silit. În anul 2022, ANAF a scos la licitație mașinile și terenurile pe care fostul ministru le deține, iar valoarea acestora s-au ridicat la aproximativ 9 milioane de lei. Dintre aceste mașini a făcut parte și un Mercedez-Benz fabricat în urmă cu aproximativ 18 ani, sau o mașină marca Fiat.

Procedura ANAF este ca preţul de pornire al bunurilor care nu se vând la prima licitaţie să fie redus la a doua cu 25%, iar la a o a treia încercare cu încă 25% din preţul iniţial. Ulterior, preţul nu mai scade.

În prezent, fostul ministru execută o pedeapsă de 6 ani de închisoare cu executare, primită în dosarul „Gala Bute”, fiind încarcerată la penitenciarul Târgşor.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea anaf