x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Fiul lui Gino Iorgulescu, arestat preventiv

Fiul lui Gino Iorgulescu, arestat preventiv

15 Sep 2016   •   20:22
Fiul lui Gino Iorgulescu, arestat preventiv

Tribunalul Bucureşti a decis joi arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, într-un dosar în care este acuzat de lipsire de libertate, loviri şi alte violenţe, distrugere şi favorizarea făptuitorului. 

În acelaşi dosar, au fost arestaţi preventiv alţi trei bărbaţi care ar fi participat la săvârşirea faptelor - Gabriel Francisco Pascu, Marcel Pascu şi Vasile Pascu. 

Iniţial, Judecătoria Sectorului 3 a respins, pe 7 septembrie, propunerea procurorilor de arestare preventivă a acestora, însă Parchetul a făcut contestaţie, având câştig de cauză la Tribunalul Bucureşti. 

Decizia este definitivă, astfel încât Mario Iorgulescu şi complicii săi vor fi duşi în arestul Poliţiei Capitalei. 

Procurorii susţin că Mario Iorgulescu, alături de alte persoane, ar fi încercat, prin acte de violenţă, constrângere şi corupere, să determine un bărbat să-şi retragă plângerea şi declaraţiile date în cadrul unui dosar penal. 

"Persoana vătămată, în timp ce se afla într-o locuinţă situată pe raza sectorului 3, a fost lipsită de libertate şi agresată de mai mulţi bărbaţi, care şi-au folosit forţa fizică dar şi diverse obiecte contondente şi tăietor - înţepătoare. Ulterior, bărbatul a fost contactat de o rudă apropiată a unora dintre cei care l-au agresat, încercând să-l determine prin ameninţare dar şi prin corupere cu o sumă de bani să-şi retragă plângerea şi declaraţiile", declară anchetatorii. 

Bărbatul a fost împreună cu cel care a exercitat presiuni asupra sa la un mediator, unde au fost consemnate aspecte ce nu aveau nicio legătură cu realitatea. Ulterior, o altă rudă a agresorilor l-a ameninţat pe bărbat cu acte de violenţă, în timp ce ambii se aflau în trafic, cu scopul de a-l determina să-şi retragă plângerea şi declaraţiile date în faţa organelor de anchetă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: mario iorgulescu