x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Tineri prinși în flagrant delict după ce au furat electrocasnice și haine dintr-o casă

Tineri prinși în flagrant delict după ce au furat electrocasnice și haine dintr-o casă

de Redacția Jurnalul    |    08 Dec 2023   •   18:45
Tineri prinși în flagrant delict după ce au furat electrocasnice și haine dintr-o casă

Trei tineri au fost reținuți după ce au fost prinși în flagrant după ce au furat, în noaptea de joi spre vineri, haine și electrocasnice dintr-o casă din satul Pocruia, județul Gorj.

În timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au observat pe o stradă din Pocruia trei bărbați care aveau asupra lor bagaje voluminoase.

Dată fiind ora târzie, polițiștii le-au solicitat acestora să se oprească pentru legitimare, însă bărbații au fugit, neconformându-se somației polițiștilor. Aceștia i-au următit și i-au încătușat pe tinerii cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani, toți din sat Pocruia.

În urma controlului bagajelor, polițiștii au găsit obiecte electrocasnice și vestimentare, sustrase din locuința unei familii din aceeași localitate.

De asemenea, tinerii prinși de polițiști sunt bănuiți de săvârșirea unei alte infracțiuni de furt calificat ce a avut loc cu o noapte înainte, la aceeași adresă. Un bărbat a sesizat joi polițiștii cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție în casă, sustrăgând din dormitor un televizor, iar din beci un cazan pentru fabricat țuică, toate aceste bunuri fiind identificate în posesia celor trei tineri.

Bunurile găsite au fost restituite proprietarilor de drept, iar pe numele tinerilor au fost deschise dosare de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

Totodată, față de cei 3 bărbați a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: furat tineri electrocasnice