x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Trimis în judecată după ce din cauza geloziei a împușcat mortal un bărbat și și-a rănit iubita

Trimis în judecată după ce din cauza geloziei a împușcat mortal un bărbat și și-a rănit iubita

de Redacția Jurnalul    |    06 Dec 2023   •   15:45
Trimis în judecată după ce din cauza geloziei a împușcat mortal un bărbat și și-a rănit iubita

Bărbatul care în luna septembrie a împușcat un alt bărbat și a rănit-o pe fosta sa iubită în parcarea unui magazin din Arad a fost trimis în judecată pentru omor, tentativă de omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă letală fără drept.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, inculpatul a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în 21 septembrie 2023, în timp ce persoanele vătămate se aflau într-o mașină parcată în parcarea unui magazin, pe fondul geloziei, inculpatul, având asupra sa un pistol, s-a apropiat de autovehiculul în care se aflau cele două persoane vătămate şi, din lateral, pe geamul uşor coborât al portierei dreapta faţă, a tras asupra bărbatului din mașină, împuşcându-l în cap, după care a îndreptat arma spre femeie şi a apăsat de mai multe ori pe trăgaci, însă, focul nu s-a declanşat.

În continuare, inculpatul a prins-o de mână pe concubina sa şi a scos-o din autoturism, a pus-o la pământ şi a călcat-o în mod repetat pe cap, până aceasta a rămas inconştientă.

Procurorii arată că, imediat după acest moment, inculpatul s-a dus la bărbat şi, prin portiera dreapta faţă rămasă deschisă, s-a aplecat în interior şi i-a înfipt o şurubelniţă în gât. Ca urmare a loviturii puternice, partea metalică a şurubelniţei s-a rupt şi a rămâs în gâtul persoanei vătămate.

Bărbatul a murit în 26 septembrie în urma insuficienţei cardio-circulatorii survenită în evoluţia unui traumatism cranio-cerebral acut deschis prin împuşcare la nivelul regiunii temporale stângi, cu hemoragie meningo-cerebrală şi inundare tetraventriculară, contuzie şi dilacerare cerebrală.

Femeia a suferit leziuni traumatice care au necesitat 25 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, în cazul în care nu survin complicaţii, care nu au fost de natură a pune în primejdie viaţa persoanei vătămate.

Din verificările efectuate a rezultat că arma folosită de inculpat este un pistol din categoria armelor letale cu glonţ, inculpatul nefiind autorizat să deţină nici o categorie de arme, letale sau neletale.

Cercetările au fost efectuate cu sprijinul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Arad.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: impuscat bărbat