x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Infractor periculos dat în urmărire de 12 ani, condamnat în România, adus din Ungaria

Infractor periculos dat în urmărire de 12 ani, condamnat în România, adus din Ungaria

de Redacția Jurnalul    |    22 Feb 2024   •   17:45
Infractor periculos dat în urmărire de 12 ani, condamnat în România, adus din Ungaria
Sursa foto: Observatornews.ro

Un bărbat de 38 de ani, urmărit internațional de 12 ani, pentru înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, trafic de droguri și loviri sau alte violențe, condamnat la 13 ani și 6 luni de închisoare, a fost adus din Ungaria.

În urma cooperării între F.A.S.T. România (prin Serviciul Urmăriri din cadrul IGPR – Direcția de Investigații Criminale) și F.A.S.T. Ungaria (prin Biroul Național de Investigații - Departamentul Omoruri și Persoane Urmărite), pe baza informațiilor obținute de către Poliția Covasna – Serviciul de Investigații Criminale, autoritățile judiciare ungare au depistat pe teritoriul Ungariei un bărbat de 38 de ani, urmărit național și internațional din 2012.

Pe numele acestuia, Tribunalul Covasna a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, în formă continuată, trafic de droguri și lovire sau alte violențe, fiind condamnat la 13 ani și 6 luni de închisoare.

În fapt, în perioada 5 – 6 iunie 2007, acesta a transportat din Miercurea Ciuc, până în municipiul Cluj-Napoca, 217 comprimate de ecstasy și amfetamină.

Totodată, în 7 noiembrie 2009, împreună cu un bărbat, a lovit o persoană, cauzându-i leziuni corporale ce au necesitat, pentru vindecare, 12 – 14 zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, în perioada decembrie 2011 – ianuarie 2012, împreună cu alte două persoane, folosind nume și calități mincinoase, ordine de plată tipizate completate cu date false și alte mijloace frauduloase, a indus în eroare mai multe societăți comerciale, cauzând un prejudiciu de 262.253 de lei

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: infractor condamnat Ungaria