x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Judecătoarea din cazul Pascu a întrebat-o pe mama Robertei dacă a fost la înmormântarea fiicei sale

Judecătoarea din cazul Pascu a întrebat-o pe mama Robertei dacă a fost la înmormântarea fiicei sale

de Redacția Jurnalul    |    09 Mai 2024   •   15:00
Judecătoarea din cazul Pascu a întrebat-o pe mama Robertei dacă a fost la înmormântarea fiicei sale
Sursa foto: facebookAncuța Ioana Popoviciu

Judecătoarea din cazul Vlad Pascu a întrebat-o pe mama Robertei dacă a fost la înmormântarea fiicei sale. „Mi se pare strigător la cer”, declară mama Robertei. Atât ea, cât și tatăl lui Sebastian Olariu, tânărul ucis de Vlad Pascu, spun că la proces „una se declară, alta se consemnează”.

„Eu spuneam ceva, dânsa formula exact după ce voia ea. Sincer, a consemnat 80% ce a vrut ea, 20% ce am spus eu”. a declarat tatăl lui Sebastian.

Tatăl lui Sebastian Olariu a fost întrebat și despre atitudinea avocaților lui Vlad Pascu. Aceștia ar fi întrebat de nenumărate ori dacă este de acord să îi dea numărul contului pentru a-i vira bani. „Noi nu ne vindem copiii, nu vrem bani. Vrem ca Vlad Pascu să primească pedeapsa pe care o merită”, a declarat tatăl lui Sebi.

Întrebat, de asemenea, cum i se pare că Vlad Pascu va participa la următoarea înfățișare, peste 2 săptămâni, a răspuns: „aștept să mă uit ochi în ochi, dacă vede durerea noastră”.

Totodată, mama Robertei a declarat că judecătoarea a întrebat-o dacă a fost la înmormântarea fiicei sale. „Mi se pare strigător la cer”, a spus femeia.

„Nu cred că ne va face dreptate. Dar probabil vom merge mai departe”, a adăugat mama Robertei.

La primul termen al dosarului, judecătoarea a întrebat dacă este în sală Sebastian Olariu, unul dintre tinerii uciși în accident.

La Judecătoria Mangalia a avut loc joi un nou termen în dosarul în care Vlad Pascu este judecat pentru accidentul din vara anului trecut, în care doi tineri au murit.

Următoarea înfățișare va avea loc pe 23 mai.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: judecatoare Vlad Pascu