x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Judecătoria Cornetu, închisă după incendiu. Ședințele, relocate la Tribunalul Ilfov

Judecătoria Cornetu, închisă după incendiu. Ședințele, relocate la Tribunalul Ilfov

de Redacția Jurnalul    |    04 Mar 2024   •   14:15
Judecătoria Cornetu, închisă după incendiu. Ședințele, relocate la Tribunalul Ilfov

Sediul Judecătoriei Cornetu este închis, după incendiul care a afectat în noaptea de duminică spre luni, sediul instituției. Ședințele de judecată vor fi relocate, în principiu, în sediul Tribunalului Ilfov, a anunțat CSM.

Potrivit CSM, incendiul a izbucnit în mansarda Judecătoriei Cornetu, unde se aflau arhiva cu dosare soluţionate şi birouri de grefieri. Instanța era închisă, astfel încât nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale, în sensul în care este afectată folosinţa sediului Judecătoriei Cornetu, inclusiv sălile de judecată.

Reprezentanții ISU București-Ilfov au acționat şi încă acţionează pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, fiind efectuate în continuare cercetări cu privire la cauzele care au determinat producerea incidentului.

Accesul în sediul Judecătoriei Cornetu nu este permis, fiind luate măsuri pentru relocarea ședințelor de judecată, în principiu, în sediul Tribunalului Ilfov, susțin reprezentanții Consiliului Superior al Magistraturii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: judecatorie cornetu