x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Lovitură pentru PNL! Ludovic Orban se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei. E inculpat într-un dosar de corupţie

Lovitură pentru PNL! Ludovic Orban se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei. E inculpat într-un dosar de corupţie

11 Apr 2016   •   16:36
Lovitură pentru PNL! Ludovic Orban se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei. E inculpat într-un dosar de corupţie

"Mi s-a adus la cunoștință ca am calitatea de inculpat, adică s-a pus in mișcare acțiunea penală. S-a dispus măsura controlului judiciar într-un dosar privind primirea de foloase necuvenite, caz legat de ceva petrecut de curând”, a precizat Ludovic Orban la ieșirea din sediul DNA.

Prim-vicepreședintele PNL a precizat că nu poate face publice mai multe detalii legate de dosarul în care este cercetat, însă a precizat că își retrage candidatura la Primăria Capitalei şi demisionează din funcţiile de prim-vicepreşedinte PNL şi vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.

Citeşte şi Motivul pentru care Ludovic Orban a renunţat la cursa pentru Primăria Capitalei. Vezi ce spune DNA-ul despre dosarul în care e implicat

Prim-vicepreședintele PNL Ludovic Orban s-a prezentat, luni, la sediul DNA din Capitală. Întrebat dacă se va retrage din cursa pentru Primăria Capitalei, Ludovic Orban a declarat: „Să nu ne grăbim”.

Citeşte şi  Ludovic Orban, întrebat dacă se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei. Răspunsul politicianului

Prim-vicepreşedintele PNL a precizat, la intrare, că nu știe în ce calitate a fost invitat la DNA, menționând că este vorba despre „o invitație”, nu „o citație”.

Citeşte şi Ludovic Orban, cele mai importante declaraţii la ieşirea din sediul DNA

„Nu îmi este teamă, am în spate 25 de ani de carieră în viața publică în care nu am fost niciodată nici măcar bănuit de implicare în vreo faptă de corupție, în care am respectat legea și în care tot ce am câștigat am câștigat pe munca mea”, a declarat Ludovic Orban la intrarea în sediul DNA.

×
Subiecte în articol: ludovic orban primaria capitalei pnl