x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Gorghiu: Fostul primar al Slatinei a fost prins în Italia și urmează să fie adus în țară

Gorghiu: Fostul primar al Slatinei a fost prins în Italia și urmează să fie adus în țară

de Redacția Jurnalul    |    09 Dec 2023   •   15:00
Gorghiu: Fostul primar al Slatinei a fost prins în Italia și urmează să fie adus în țară
Sursa foto: Lucian Alecu

Fostul primar al minicipiului Slatina, Minel Florin Prina, va fi adus de statul român înapoi în țară, săptămâna viitoare, și va ajunge în sistemul penitenciar românesc, a declarat, sâmbătă, ministrul Justiției, Alina Gorghiu. Prina a fost condamnat în același dosar cu Darius Vâlcov.

„De la începutul anuui am adus peste 700 de fugari și mai am o veste bună, un nume sonor de fugar, fostul primar al minicipiului Slatina, Minel Florin Prina va fi adus de statul român înapoi în țară. În următoarea săptămână vom avea acest fugat în sistemul penitenciar românesc. (...) La data de 30 noiembrie anul acesta instanța italiană a decis predarea fostului primar din Slatina către autoritățile române”, a declarat, sâmbătă, ministrul Justiției, Alina Gorghiu.

Hotărârea instanței italiene care îl privește pe Minel Prina a fost oficial primită la minister și sunt în curs procedurile de întoarcere a sa în țară.

„Fac precizarea că Minel Floirn Pina a fost condamnat la o pedeapsă de 4 ani și 6 luni închisoare pentru infracțiuni de trafic de influență și spălare de bani în același dosar cu domnul Darius Vâlcov adus și el, predat de autoritățile italiene în România”, a mai spus Gorghiu.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: minel prina primar gorghiu