x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Parchetul de la Înalta Curte: Dosarul lui Frans Timmermans a fost clasat

Parchetul de la Înalta Curte: Dosarul lui Frans Timmermans a fost clasat

28 Mar 2019   •   13:54
Parchetul de la Înalta Curte: Dosarul lui Frans Timmermans a fost clasat
Sursa foto: Lukasz Kobus/EU/Lukasz Kobus

Vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, scapă de dosarul penal ce i-a fost deschis în România, la secția pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.

"Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție este abilitat să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:
Procurorii Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus la data de 27 martie 2019, în dosarul penal denumit generic "Timmermans", clasarea cauzei sub aspectul comiterii infracţiunilor de abuz în serviciu, prev. de art. 297 Cod penal, fals intelectual, prev. de art. 321 Cod penal, comunicarea de informaţii false, prev. de art. 404 Cod penal şi constituirea unui grup infracţional organizat, prev. de art. 367 Cod penal, întrucât s-a stabilit că nu s-a decelat niciun element/indiciu de natură să conducă la presupunerea rezonabilă că faptele reclamate ar exista în materialitatea lor", se arată într-un comunicat de presă al instituției. Antena 3

×
Subiecte în articol: Frans Timmermans