x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Percheziții DNA la Primăria Cluj-Napoca

Percheziții DNA la Primăria Cluj-Napoca

10 Oct 2016   •   12:33
Percheziții DNA la Primăria Cluj-Napoca

City managerul Primăriei Cluj-Napoca, Gheorghe Şurubaru, a afirmat, luni, că procurorii DNA nu l-au înştiinţat care este scopul percheziţiilor efectuate la respectiva instituţie, dar surse judiciare au declarat pentru AGERPRES că aceştia sunt interesaţi de fapte care au legătură şi cu activitatea viceprimarului Horvath Anna.

'Procurorii au fost de dimineaţă, au spus că execută nişte controale la nivelul primăriei. (...) Fiind singur în instituţie, mi-au spus că intră în instituţie şi că au desfăşurat o acţiune. Aşteptăm comunicatul oficial', a spus Gheorghe Şurubaru.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Oana Buzatu, a declarat, pentru AGERPRES, că nu există vreo cerere de la DNA.

'Noi nu avem nici o hârtie înregistrată de la DNA. De obicei, când se întâmplau lucruri de acest fel, primeam o cerere de punere la dispoziţie a unor documente, din care ne puteam da seama despre ce e vorba. Acum nu avem această cerere', a afirmat Oana Buzatu.

Procurorii DNA care au sosit dimineaţă la Primăria Cluj-Napoca au plecat din instituţie, dar, potrivit surselor AGERPRES, ei ai revenit şi fac percheziţii în biroul viceprimarului Horvath Anna.

Procurorii DNA efectuează luni percheziţii în 9 locaţii din municipiul Cluj-Napoca, din care două situate în incinta aceleiaşi instituţii publice, într-un dosar privind fapte comise în perioada 2014 ? 2016.

''Serviciul teritorial Cluj efectuează cercetări ce vizează suspiciunea săvârşirii, în perioada 2014 ? 2016, a unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie. În cursul dimineţii de 10 octombrie 2016, ca urmare a autorizării de către instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii în 9 locaţii situate în municipiul Cluj-Napoca, dintre care 2 locaţii situate în incinta aceleiaşi instituţii publice, celelalte vizând domiciliile unor persoane fizice şi sediul unei persoane juridice'', se arată într-un comunicat al DNA. AGERPRES

×
Subiecte în articol: perchezitii la primaria cluj-napoca