x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie PNL sesizează CCR. Liberalii sunt nemulţumiţi de repartizarea funcțiilor din Biroului permanent al Camerei Deputaților.

PNL sesizează CCR. Liberalii sunt nemulţumiţi de repartizarea funcțiilor din Biroului permanent al Camerei Deputaților.

11 Feb 2020   •   14:38
PNL sesizează CCR. Liberalii sunt nemulţumiţi de repartizarea funcțiilor din Biroului permanent al Camerei Deputaților.

Florin Roman, liderul grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaților, a anunțat că Partidul Național Liberal va depune o sesizare la CCR privind nerespectarea repartizării funcțiilor în cadrul Biroului permanent al Camerei Deputaților.

"PNL depune o sesizare la Curtea Constituțională privind nerespectarea repartizării funcțiilor în cadrul Biroului permanent al Camerei Deputaților. Conform regulamentului, PNL ar fi trebuit ca din această sesiune să mai dețină un mandat, iar PSD să piardă un mandat. Practic, prin această mișcare PSD generează acea majoritate în cadrul Birourilor Permanente Reunite și reunește 13 din cele 25 de voturi din cadrul Biroului Permanent. Noi considerăm că întotdeauna trebuie respectat regulemantul și pentru noi e foarte clar că e o acțiune premeditată a celor din PSD", a spus Florin Roman. 

"Solicitarea a fost supusă la vot și a fost respinsă în mod abuziv. Matematica nu minte, cel mai mare rest îl avea PNL, ni se cuvenea acest lucru și, așa cum ne-a obișnuit PSD, cu un abuz de putere a majorității, ne-a refuzat un drept legal", a adăuat Roman. 

www.antena3.ro

 

×