x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Ponta la Baroul Bucureşti: Îmi pare rău că o instituţie respectabilă e folosită de Macovei în dispute politice

Ponta la Baroul Bucureşti: Îmi pare rău că o instituţie respectabilă e folosită de Macovei în dispute politice

31 Aug 2016   •   14:19
Ponta la Baroul Bucureşti: Îmi pare rău că o instituţie respectabilă e folosită de Macovei în dispute politice
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Victor Ponta s-a prezentat, miercuri, la sediul Baroului Bucureşti, unde se discută cererea depusă de Monica Macovei privind excluderea fostului premier din avocatură. 

"Îmi pară rău că o instituţie respectabilă şi respectată, aşa cum e Baroul, este folosită de doamna Macovei în dispute politice", a declarat Victor Ponta la intrare în sediul Baroului Bucureşti. 

Monica Macovei a fost invitată să ia parte la şedinţa Consiliului Baroului Bucureşti, însă ea a trimis o solicitare de reprogramarea a audierii sale, pe motiv că trebuie să participe la o sesiune extraordinară a Comisiei pentru Libertăţi Civile, Justiţie şi Afaceri Interne, în calitate de raportor al Parlamentului European. 

Monica Macovei a cerut decanului Baroului Bucureşti, printr-o solicitare scrisă, excluderea lui Victor Ponta din avocatură, invocând faptul că acesta a dobândit calitatea de avocat fără examen, ca titular al diplomei de 'doctor în drept', titlu care i-a fost retras. AGERPRES

×