x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Procurorii din Timișoara cer arestarea a 7 persoane în dosarul ”motorina”

Procurorii din Timișoara cer arestarea a 7 persoane în dosarul ”motorina”

15 Apr 2016   •   16:07
Procurorii din Timișoara cer arestarea a 7 persoane în dosarul ”motorina”
Sursa foto: Foto: pressalert.ro / Adrian Piclisan

DIICOT Timişoara a decis care sunt persoanele pentru care se va cere Tribunalului Timiş arestarea preventivă în “dosarul motorina”, în care cei inculpaţi sunt acuzaţi că au format un grup infracţional organizat şi au furat, în ultimii ani, motorină în valoare de aproximativ un milion de euro, relatează pressalert.ro.


După o vastă operaţiune desfășurată în cursul zilei de ieri au fost reţinute pentru 24 de ore nu mai puţin de 25 de persoane, majoritatea fiind mecanici de locomotivă de la depoul din Timişoara. Astăzi, au continuat audierile la sediul DIICOT.


Procurorul de caz a decis să ceară arestarea preventivă pentru directorul depoului Cristian Jigaria, adjuncta acestuia Alina Apostol, gestionarul şef Gheorghe Borza, contabila şefă Florina Silaghi , liderul de sindicat Ioan Boloş, agentul Nanu Ilarie de la Poliţia Transporturi Feroviare, şi Martin Liviu, admnistratorul SC M Livtrans SRL, cel care se ocupa de valorificarea motorinei furate. Toţi ceilalţi au fost puşi în libertate sub control judiciar, având interdicţia de a părăşi ţara, Urmează ca Tribunalul Timiş să stabilească ora la care va începe judecarea solicitării DIICOT Timişoara.

 

×
Subiecte în articol: dosarul motorina