x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Procurorii DNA efectuează percheziţii la sediul IPJ Bihor şi la domiciliul şefului IPJ

Procurorii DNA efectuează percheziţii la sediul IPJ Bihor şi la domiciliul şefului IPJ

19 Sep 2016   •   13:01
Procurorii DNA efectuează percheziţii la sediul IPJ Bihor şi la domiciliul şefului IPJ

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Oradea fac percheziţii luni dimineaţa la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bihor şi la domiciliul şefului IPJ Bihor.


Potrivit unor surse judiciare, vizat de anchetă ar fi chiar şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, chestorul Liviu Popa. Este a treia rundă de percheziţii pe care Serviciul Teritorial Oradea al DNA le face, în ultimele luni, în unităţi de Poliţie din judeţul Bihor.

După primele percheziţii, efectuate în 29 iunie, Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat, într-un comunicat, că procurorii din Serviciul Teritorial Oradea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie comise în perioada 2014?2016.

'În cursul zilei de 29 iunie 2016, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 22 de locaţii, situate în judeţul Bihor, din care trei sunt sediile unor instituţii publice, restul reprezentând sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice,' se preciza în comunicatul DNA.

Chestorul Liviu Popa este şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor din anul 2012. În perioada 23.11.2010 - 15.05.2012 el a fost inspector general al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: dna perchezitii procurori IPJ Bihor seful IPJ