x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Reținuți după ce au încercat să ridice un colet cu droguri expediat din Spania

Reținuți după ce au încercat să ridice un colet cu droguri expediat din Spania

de Redacția Jurnalul    |    21 Sep 2023   •   20:33
Reținuți după ce au încercat să ridice un colet cu droguri expediat din Spania

Procurorii DIICOT au reținut, joi, doi inculpați care au au fost prinși în flagrant după ce a ridicat un colet expediat din Spania, introdus în țară prin intermediul unei firme de transport, în care se aflau peste 4 kilograme canabis și peste două kilograme rezină de canabis.

„La data de 21.09.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi inculpați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și introducerea în țară de droguri de risc. S-a reținut că, la data de 20.09.2023, inculpații au fost prinși în flagrant după ce a ridicat un colet expediat din Spania, introdus în țară prin intermediul unei firme de transport, în care se afla disimulată cantitatea de peste 4 kilograme canabis și 2, 1 kilograme rezină de canabis”, potrivit unui comunicat de presă.

În urma percheziției domiciliară la locuința unuia dintre inculpați au fost descoperite și ridicate cantitățile de 1 kilogram canabis și 10 grame cocaină, 2 grindere, 2 cântare de precizie, precum și alte mijloace de probă.

„A fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, cu propunerea de arestare preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile. Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov, se precizează în finalul comunicatului.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: retinere droguri