x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Robert Negoiţă, audiat la Parchetul General

Robert Negoiţă, audiat la Parchetul General

21 Sep 2016   •   10:19
Robert Negoiţă, audiat la Parchetul General

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, s-a prezentat miercuri la Parchetul General, pentru a fi audiat, în calitate de martor, într-un dosar în care se efectuează cercetări cu privire la acuzaţia că ar fi plagiat în lucrarea de doctorat.

La intrare în sediul Parchetului General, Robert Negoiţă a spus că nu este cercetat penal în acest dosar.

Pe 24 iulie, Ministerul Educaţiei a anunţat că Secretariatul tehnic al CNATDCU a primit punctul de vedere al Academiei de Poliţie 'Alexandru Ioan Cuza', punct de vedere în care se constată plagiatul în cazul lucrării de doctorat a lui Robert Negoiţă şi se recomandă retragerea titlului de doctor.

La rândul său, Robert Negoiţă a confirmat procedura demarată de Comisia de Etică a Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" pentru a i se retragere titlul de doctor pe motiv de plagiat, el afirmând că singurul său regret este că s-a lăsat tentat, în trecut, de această "modă" a titlurilor academice.

Robert Negoiţă a devenit doctor în Ştiinţe Juridice în anul 2012, la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", cu teza de doctorat "Criza economico-financiară şi impactul acesteia asupra echilibrului social".

Jurnalista Emilia Şercan a dezvăluit că lucrarea de doctorat semnată de Robert Negoiţă este integral plagiată, fiind copiată de pe Internet şi site-uri de socializare. ww.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: robert negoita