x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Monstrul din Caracal zbiară blesteme din închisoare. Ce le dorește Dincă celor care l-au trimis după gratii

Monstrul din Caracal zbiară blesteme din închisoare. Ce le dorește Dincă celor care l-au trimis după gratii

de Redacția Jurnalul    |    26 Noi 2022   •   17:51
 Monstrul din Caracal zbiară blesteme din închisoare. Ce le dorește Dincă celor care l-au trimis după gratii

Gheorghe Dincă a invocat un potop de blesteme asupra celor care au contribuit la arestarea și condamnarea sa. Printre cei menționați se află și judecătorii de la Curtea de Apel Craiova.

Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare și este obligat să plătească suma de 700.000 de euro daune. Numit și monstrul din Caracal, el a început să îi atace acum pe cei care l-au trimis după gratii. Dincă a scris aproximativ 50 de pagini cu blesteme.

În scrisorile sale se regăsesc cuvinte grele și pentru judecătorii de la Curtea de Apel Craiova. Dincă a spus că probele științifice din dosar sunt în favoarea lui, iar cei care l-au ignorat vor plăti timp de mai multe generații.

Conținutul misivei

„Eu le urez tuturor celor care au contribuit, voit prin interpuși, celor care au ascuns adevărul în favoarea acuzării să aibă: ei, copiii lor, părinți lor, frații lor, nepoții, rudele, toți cei dragi lor, să aibă parte timp de trei generații de boli, accidente, morbidități, să rămână legume la pat, să aibă coșmaruri de groază, având soarta acelei judecătoare R. de la Slatina, care a fost mâncată de pisicile ei și plină de viermi după o lună de zile, murind fără lumânare!”, a tunat, printre altele, Dincă, în scrisoarea compusă din spatele gratiilor.

„Să facă diabet, cheltuindu-și toți banii   din salariu sau din pensie pe medicamente, fără să se vindece. Să mă strige pe mine tot timpul pentru a le cere apă să le dau de băut”, a mai scris monstrul din Caracal.

Gheorghe Dincă a dat un termen de la care blestemele sale să se adeverească și a menționat faptul că va face o listă cu persoanele vinovate și „îi va ruga”pe Iisus și pe Dumnezeu să îi pedepsească.

Scrisoare plină de blesteme trimisă din închisoare de Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă blesteme