x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Silviu Lung a SCAPAT de inchisoare. Judecatorii au dat decizia FINALA

Silviu Lung a SCAPAT de inchisoare. Judecatorii au dat decizia FINALA

22 Sep 2016   •   17:57
Silviu Lung a SCAPAT de inchisoare. Judecatorii au dat decizia FINALA
Sursa foto: Agerpres

Silviu Lung, fostul mare portar al Universităţii Craiova, dar şi al echipei naţionale de fotbal a României, a fost condamnat definitiv în cazul teribilului accident pe care l-a provocat în ianuarie 2014, în comuna doljeană Radovan, potrivit Fanatik.

În urmă cu mai bine de doi ani un bărbat, de 41 de ani, a decedat atunci, şi cei doi copii ai săi, pe care îi luase de la şcoală, au fost răniţi, unul dintre ei grav.

Între timp fostul mare portar al echipei naţionale a fost trimis în judecată, iar Silviu Lung se află acum în posesia unei condamnări defintive.

Magistraţii Judecătoriei Craiova l-au condamnat în martie a.c. la o pedeapsă de 1 an şi 4 luni închisoare cu suspendare pe durata unui termen de 3 ani şi 4 luni, iar joi , Curtea de Apel Craiova a respins apelul Parchetului, astfel că Lung rămîne cu pedeapsa primită pe fond. Magistrații de la Curtea de Apel au admis apelul asiguratorului, respectiv Astra Asigurări prin lichidator judiciar, și au redus cuantumul despăgubirilor. Sentința pronunțată este definitivă”, anunţă Jurnalul Olteniei.

×