x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Femeia care s-a aruncat de la etajul 5 și a căzut peste o altă femeie, arestată preventiv

Femeia care s-a aruncat de la etajul 5 și a căzut peste o altă femeie, arestată preventiv

de Redacția Jurnalul    |    14 Dec 2023   •   14:37
Femeia care s-a aruncat de la etajul 5 și a căzut peste o altă femeie, arestată preventiv

Femeia care s-a aruncat de la etajul cinci și a căzut peste o femeie, în centrul Bucureștiului, a fost arestată preventiv. Procurorii au stabilit că femeia care a vrut să se sinucidă a prevăzut posibilitatea de a lovi o persoană în cădere.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală față de o femeie de 43 de ani care, în 25 octombrie, în timp ce era la locul de muncă, situat la etajul 5 al unui imobil din București, Sectorul 4, în încercarea de a se sinucide, s-a aruncat de la balcon și a căzut peste o femeie în vârstă de 59 de ani, care circula pe trotuar.

Femeia care a încercat să se sinucidă a supraviețuit cu răni minore, însă femeia de pe trotuar a suferit multiple traumatisme și a murit la spital în aceeași zi.

Procurorii au apreciat că femeia care a încercat să se sinucidă, care lucra în imobilul respectiv și știa că zona este intens circulată de pietoni, ar fi prevăzut ”posibilitatea de a lovi o persoană în căderea ei de la etajul 5 al imobilului și nu a întreprins nicio măsură pentru a evita această posibilitate, acceptând că poate cădea peste un trecător, cu consecința suprimării vieții acestuia, ceea ce s-a și întâmplat, inculpata săvârșind infracțiunea de omor cu intenție indirectă”, se arată într-un comunicat al parchetului.

Femeia care a încercat să se sinucidă a fost reținută pentru 24 de ore, iar ulterior judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București a admis propunerea procurorilor și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: sinucidere omor procurori