x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Sorin Oancea (B1 TV), audiat la DNA în dosarul lui Ludovic Orban: "Nu avem ce să ne reproşăm noi ca post de televiziune"

Sorin Oancea (B1 TV), audiat la DNA în dosarul lui Ludovic Orban: "Nu avem ce să ne reproşăm noi ca post de televiziune"

19 Apr 2016   •   17:46
Sorin Oancea (B1 TV), audiat la DNA în dosarul lui Ludovic Orban: "Nu avem ce să ne reproşăm noi ca post de televiziune"

Sorin Oancea, acţionar B1 Tv, a fost audiat marţi de procurorii DNA în dosarul în care este cercetat liberalul Ludovic Orban.


"I-am declarat dnei procuror că nu am avut nicio discuţie cu el despre bani sau condiţii comerciale şi, de asemenea, i-am spus că nu avem ce să ne reproşăm noi ca post de televiziune", a declarat Oancea.

El a precizat că nu îşi explică cum au ajuns asemenea informaţii la procurori şi că aceştia vor lămuri acest aspect când şi dacă vor emite un referat care va fi transmis instanţei.

"Părerea mea... e mai degrabă o răzbunare între oameni politici, de afaceri, în care suntem traşi practic şi noi, absolut aiurea". (...) Ultima întâlnire (cu Ludovic Orban - n.r.) a fost în vinerea înainte de a fi chemat dânsul al audieri. Nu am discutat niciun moment de niciun fel de sumă de bani pentru că este ilegal. Legea nu-ţi permite să iei bani", a arătat Oancea.

Acţionarul B1 TV a adăugat că aceasta pare a fi o răzbunare pe Ludovic Orban, ca o răfuială politică, şi că procurorii l-au chemat la DNA, deoarece s-a văzut cu Orban în acea perioadă.

"Cum ar veni, el cerea bani pentru mine sau pentru B1. De ce să ceri bani cash pentru un patron de televiziune, de ce nu te duci să faci un contract, eventual?. De ce trebuie să ceri cash? Asta mi se pare suspect", a afirmat Oancea, care a menţionat că nu s-a mai văzut cu Orban după ce a fost constituit dosarul.

Sursa: AGERPRES

×