x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Tânăr de 21 de ani, reținut pentru că a spart geamunile laterale sau lunetele a 16 autoturisme

Tânăr de 21 de ani, reținut pentru că a spart geamunile laterale sau lunetele a 16 autoturisme

de Redacția Jurnalul    |    17 Mar 2024   •   20:40
Tânăr de 21 de ani, reținut pentru că a spart geamunile laterale sau lunetele a 16 autoturisme

Un tânăr de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru că a spart geamunile laterale sau lunetele a 16 autoturisme, din interiorul cărora a furat parfumuri. El este cercetat pentru distrugere, tentativă la furt calificat și furt calificat. Procurorii cer arestarea preventivă.

„La data de 16 martie 2024, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București - Secția 20 Poliție au reținut un tânăr, în vârstă de 21 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de distrugere, tentativă la furt calificat și furt calificat. În fapt, la data de 13 martie 2024, Secția 20 Poliție a fost sesizată, de mai mulți proprietari, cu privire la faptul că, într-o zonă din Sectorul 6, 16 autoturisme prezintă urme de distrugere, prin aceea că au geamunile laterale sau lunetele sparte. În urma cercetărilor și investigațiior efectuate, s-a conturat ipoteza conform căreia faptele ar fi fost săvârșite de către un tânăr, în vârstă de 21 de ani”, anunță Poliția Capitalei.

Polițiștii transmit că tânărul ar fi încercat să sustragă bunuri din mai multe autoturisme, ar fi distrus geamurile a trei mașini și ar fi reușit sustragerea unui parfum, dintr-un autoturism, după ce, în prealabil, i-ar fi distrus și acestuia geamul portierei. De asemenea, la adresa unde locuiește tânărul, situată într-o localitate din județul Ilfov, a fost găsit un rucsac ce conținea mai multe parfumuri, pe care acesta le-ar fi sustras, din autoturisme.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat judecatorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, tentativă la furt calificat și furt calificat.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: tanar autoturisme reţinut