x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Dublă crimă, în Braşov. Tânăr reţinut pentru că şi-a ucis părinții

Dublă crimă, în Braşov. Tânăr reţinut pentru că şi-a ucis părinții

de Redacția Jurnalul    |    07 Feb 2024   •   13:45
Dublă crimă, în Braşov. Tânăr reţinut pentru că şi-a ucis părinții

Un tânăr de 24 de ani a ajuns în custodia polițiștilor, după ce aceasta ar fi sesizat, miercuri, IPJ Brașov că și-a agresat părinții. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că cele două victime sunt decedate.

Dispeceratul IPJ Brașov a fost sesizat, miercuri dimineață, prin apel la 112, de un tânăr de 24 de ani, din municipiul Săcele, care semnala faptul că și-ar fi agresat ambii părinți.

La fața locului s-a s-a deplasat, de urgență, un prim echipaj de poliție, care a constatat că aspectele de violență sesizate se confirmă. Echipajul a identificat și imobilizat persoana bănuită și a stabilit, de asemenea, că cele două victime nu prezintă semne vitale.

S-a constituit o echipă cemplexă de cercetare, formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Brașov, ai Serviciului Criminalistic și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele care fac activități specifice de cercetare la fața locului.

IPJ Brașov precizează că persoana prezumată ca fiind autorul se află în custodia Poliției Brașov.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: tanar poliţie crima