x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Tânăr reţinut pentru că folosea numere de înmatriculare furate pentru a nu plăti la benzinării

Tânăr reţinut pentru că folosea numere de înmatriculare furate pentru a nu plăti la benzinării

03 Sep 2019   •   13:34
Tânăr reţinut pentru că folosea numere de înmatriculare furate pentru a nu plăti la benzinării

Un bărbat de 21 de ani din Arad a fost reţinut de poliţişti după ce ar fi furat numere de înmatriculare de la mai multe autoturisme, pe care le monta provizoriu pe o maşină pentru a nu fi identificat după ce pleca de la benzinării fără să plătească pentru carburant.

Tânărul este din oraşul Pecica şi ar fi acţionat în acest fel în perioada 23 august - 1 septembrie, timp în care ar fi sustras mai multe plăcuţe de înmatriculare de pe autoturisme parcate în municipiul Arad.

"Ulterior, ar fi montat numerele de înmatriculare pe un alt autoturism, cu care s-ar fi deplasat în staţii peco de pe raza municipiului şi localităţii Pecica, alimentând autoturismul fără să plătească contravaloarea combustibilului", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru două infracţiuni de furt, trei infracţiuni de furt calificat şi conducerea unui autoturism cu numere false de înmatriculare. El urmează a fi prezentat magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

AGERPRES

×