x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Tânărul suspectat că l-a ucis pe Emi Pian, reținut. Anchetatorii cer arestarea sa

Tânărul suspectat că l-a ucis pe Emi Pian, reținut. Anchetatorii cer arestarea sa

07 Aug 2020   •   15:18
Tânărul suspectat că l-a ucis pe Emi Pian, reținut. Anchetatorii cer arestarea sa

Un tânăr de 26 de ani, suspectat că l-a ucis pe Emi Pian, a fost reținut, vineri, pentru 24 de ore. Anchetatorii vor cere în fața judecătorilor de la Tribunalul București arestarea bărbatului, suspectat de omor.

 

Vineri, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au decis reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 26 de ani, din București, care ar fi criminalul liderul clanului Duduianu, Emi Pian.

„În fapt, din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuțit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare”, anunță Poliția București.

Bărbatului i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Vineri, suspectul de crimă urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marți, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6 al Capitalei.

Florin Mototolea, zis „Emi Pian”, a fost eliberat din Penitenciarul Rahova în luna septembrie, anul trecut, fiind așteptat la poarta închisorii cu lăutari, artificii și șampanie.

Emi Pian le-a transmis, atunci, cunoscuţilor că s-a întors mai puternic din închisoare. „Rana m-a întărit mai rău decât eram vreodată. Nu cu altceva. Caracterul mai puternic şi poftă de viaţă până la 100 de ani”, a spus Emi Pian, când a fost eliberat.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Emi Pian suspect omor