x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Tomac despre cazul Oprea: PMP nu a votat niciodată împotriva începerii urmăririi penale a vreunui demnitar

Tomac despre cazul Oprea: PMP nu a votat niciodată împotriva începerii urmăririi penale a vreunui demnitar

03 Sep 2016   •   13:40
Tomac despre cazul Oprea: PMP nu a votat niciodată împotriva începerii urmăririi penale a vreunui demnitar

Preşedintele executiv al Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a declarat sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Bistriţa, că cei patru senatori ai formaţiunii vor vota, cel mai probabil, pentru începerea urmăririi penale a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea.

"Nu am discutat acest subiect. Marţi, la Comitetul Executiv Naţional se va discuta şi această temă, însă subliniez că domnul Oprea nu mai este membru nici măcar al UNPR şi în mod sigur vom discuta. Dar PMP nu a votat niciodată împotriva începerii urmăririi penale a vreunui demnitar", a spus Tomac.

Procurorul general Augustin Lazăr a trimis, vineri, Senatului cererea DNA de începere a urmăririi penale în cazul lui Gabriel Oprea, fost vicepremier şi ministru de Interne, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă în dosarul privind moartea poliţistului Bogdan Gigină.

Sursa: AGERPRES

×